De Sportvoeding van Movistar Cycling TEAM
Gratis verzending vanaf 35,-
226ERS | Glutenvrij | Geen toegevoegde suikers
226ERS.nl

226ERS Benelux - 06 / Feb / 2021

226ERS CLAUDIA STRIEKWOLD

226ERS CLAUDIA STRIEKWOLD

Triatlete Claudia Striekwold kiest voor 226ERS

“2021 balans”

2020 had ik grote plannen, Ironman Vitoria Gasteiz was het hoofddoel. Toch was ik in maart al opgebrand, vóór aanvang van het seizoen, vóór Corona in beeld kwam. Ik was zwaar overtraind en raakte vervolgens in een fysieke en mentale burn-out, wat altijd een “ver-van-mijn-bed-show” leek. Corona is mijn redding geweest. De afgelaste wedstrijden dwongen me er toe een pas op de plaats te maken. 2 evenementen waar ik ambassadrice van ben konden doorgang vinden, Long Course Weekend Beesel en Ironman 5150 Maastricht. Hier kon ik met één voet op de rem “just for fun” aan deelnemen en genieten.

Steeds beter vind ik de balans tussen sport, werk en privé. Dat is dan ook mijn hoofddoel voor 2021! Geen full distance of grote buitenlandse race/reis dit jaar waarschijnlijk, maar wel een paar mooie halve triathlons in de zomer, en wie weet wél weer de mogelijkheid de bergen in te gaan voor fantastische fietstrainingen.

Ook komend jaar sluit ik met trots aan bij het TriathlonWorld TEAM. Ik ben dan ook groot fan van de Fusionkleding, sportvoeding van 226ERS en het wetsuit van Aqua Sphere. Ook mag ik me ambassadrice van de Ironman NL races West-Friesland en Maastricht en Long Course Weekend Beesel noemen, waar ik hoop veel andere atleten te zien en te kunnen enthousiasmeren voor triathlon. In Brouwersdam staat het clubkampioenschap van Triathlonworld Team op de planning wat altijd onwijs tof is met alle Team atleten.

Mijn voorlopige programma voor 2021:
14-15-16 mei Long Course Weekend Beesel
29 mei Brouwersdam 90
6 Juni Weert 1/4
27 Juni Ironman West-Friesland 70.3
1 Augustus Ironman Maastricht 70.3
25 Sept Mallorca ½ Playa de Muro


#FEEDYOURDREAMS

 

Sponsors Claudia Striekwold