De Sportvoeding van Movistar Cycling TEAM
Gratis verzending vanaf 35,-
226ERS | Glutenvrij | Geen toegevoegde suikers
226ERS.nl

09 / Apr / 2021

226ers is de nieuwe sport nutrition partner van Team Worldstream

226ers is de nieuwe sport nutrition partner van Team Worldstream

226ERS is de nieuwe sport nutrition partner van Team Worldstream. Als supplier zal 226ERS het team voorzien van diverse voedingsproducten, zoals energierepen, sportdranken en herstelproducten.  

226ERS staat voor gezonde voeding. Goede sportvoeding is essentieel om in topvorm te blijven, zowel fysiek als mentaal. Alle producten zijn glutenvrij, bijna volledig ontwikkeld met natuurlijke ingrediënten en componenten en bevatten weinig tot geen suiker. 226ERS zal het schaatsteam ondersteunen om door het gebruik van de juiste producten, meer vooruitgang te boeken tijdens trainingen en dus ook in wedstrijden.  

226ERS is een filosofie, een manier van leven. Met de ambitie om te blijven verbeteren, op ieder moment. Dat is waar 226ERS en Team Worldstream elkaar vinden en wat deze samenwerking zo mooi maakt.”, aldus Ronald de Graaf, 226ERS Benelux 

Ook Team Worldstream is blij met de samenwerking. “De juiste sportvoeding is voor ons van groot belang. 226ERS is daarvoor de perfecte supplier. Er wordt een hoop kennis over voeding meegenomen en de uitgebreide mogelijkheden zoals glutenvrije producten en vegan opties zijn erg fijn. Ik denk dat dat ook heel duidelijk laat zien hoe vernieuwend de organisatie is. Ze springen echt in op zo’n ontwikkeling”, aldus TEAM WORLDSTREAM. 

Beide partijen kijken uit naar de samenwerking gedurende het Olympisch seizoen en hopen samen aan mooie resultaten te kunnen bouwen.