De Sportvoeding van Movistar Cycling TEAM
Gratis verzending vanaf 35,-
226ERS | Glutenvrij | Geen toegevoegde suikers
226ERS.nl

226ERS Benelux - 25 / May / 2021

226ERS LILIAN DE GEUS

226ERS LILIAN DE GEUS

Windsurfster Lilian de Geus kiest op weg naar de Olympische Spelen in Tokyo voor de sportvoeding van 226ERS.

Deze glutenvrije sportvoeding van 226ERS zonder toegevoegde suikers vormt voor de wereldkampioen windsurfen een belangrijke aanvulling op haar dagelijkse voedingspatroon. 

De Geus kijkt uit naar samenwerking
Voor de 28-jarige olympiër is voeding een essentieel onderdeel van haar topsport. De Geus: “Ik vraag dag in dag uit veel van mijn lichaam, ik beweeg liever dan dat ik stil zit. Een goede brandstof is dus essentieel om te kunnen presteren. Met de sportvoeding van 226ERS vul ik mijn al gezonde voedingspatroon aan. De range producten van 226ERS bestaat uit kwalitatief goede glutenvrije producten die vooral ook heel lekker zijn. Dat is voor mij belangrijk om het ook elke dag te willen eten.”


226ERS kiest bewust voor De Geus
226ERS is een bekend sportvoedingmerk in de cycling en triathlonsport en heeft een samenwerking met het Movistar Cycling Team. Met de nieuwe aanwinsten als De Geus en Kiran Badloe, wil 226ERS ook in andere sportwerelden de bekendheid vergroten en de sporters de filosofie van 226ERS delen.


226ERS | Feed Your Dreams
226 kilometer is de afstand van ‘s werelds grootste uitdaging: de afstand van de hele triathlon. 226ERS is een filosofie, een manier van leven. Met de ambitie om dagelijks te blijven verbeteren. Doelen na te streven die onmogelijk lijken. Feed your dreams met 226ERS!