De Sportvoeding van Movistar Cycling TEAM
Gratis verzending vanaf 35,-
226ERS | Glutenvrij | Geen toegevoegde suikers
226ERS.nl

226ERS Benelux - 06 / Feb / 2021

226ERS STEFF OVERMARS

226ERS STEFF OVERMARS

Pro-triatleet Steff Overmars kiest voor de sportvoeding van 226ERS

2020 was een heel lastig jaar. Voor werk, sporten, door restricties, maar vooral ook gezondheid van mensen en hun familie. Uiteraard zijn we ook nog niet verlost van deze problemen maar toch moet je vooruit kijken. Zeker als sporter en je de motivatie moet houden om te blijven trainen zonder de andere zaken uit het oog te verliezen.

Ook vind ik afgelopen jaar, hoe gek het ook klinkt, iets moois hebben. Het besef is namelijk ineens bij iedereen, dat het leven wat we hadden, de vanzelfsprekendheid waarmee het ging en de vrijheid die we daarbij kregen zo slecht nog niet was. In andere woorden…. We hadden het best goed!!!


Op sportief gebied heb ik 2020 vooral dingen gedaan die ik leuk vind om te doen, waar ik normaal minder tijd voor heb in de zomer ivm wedstrijd specifieke training en de races zelf. Zo heb ik veel op de mountainbike gezeten, lange gravelritten en langere trail runs gedaan. Iets waar ik altijd erg van geniet. Ik sluit ook niet uit om in de toekomst weer wat meer cross wedstrijden te gaan doen.


Mijn grote doel het WK ITU in eigen land is helaas niet door gegaan maar die staat dit jaar alsnog op de planning, evenals het EK dat in het Duitse Roth is dit jaar. Roth (mooiste LD race die er is) en Almere (de meest bekende hele in eigen land) hoeven denk ik geen introductie. Dat worden 2 fantastische wedstrijden. Of het door gaat? Dat valt nu nog niet te zeggen, maar ik ben positief ingesteld en moet nu wel starten met de voorbereiding daarop en zoals ik zo vaak zeg….. het elke dag bezig zijn met sport is het mooiste wat er is. Als iets dan niet doorgaat, is het geen weggegooide tijd als het proces er naar toe ook als hobby wordt ervaren. Ook kan de langere periode van training zonder onderbrekingen van races en rust ervoor en erna wellicht erg goed uitpakken.


Personal Training
Naast dat ik zelf fanatiek triatleet ben, ben ik ook personal trainer. Zo geef ik clinics bij bedrijven en coach ik meerdere triatleten met schema's. Ook geef ik techniek- en krachttrainingen. Ik geloof echt in een individuele aanpak. Mocht je interesse hebben in bijvoorbeeld schema begeleiding en coaching, personal training of een loop analyse. Neem gerust contact op via: [email protected]


Ik heb er in ieder geval veel zin om vooruit te kijken en hoop jullie allemaal snel weer te zien bij de wedstrijden.

Gr Steff

Sponsors Steff Overmars

FUSIONTEAM atleet Steff Overmars