De Sportvoeding van Movistar Cycling TEAM
Gratis verzending vanaf 35,-
226ERS | Glutenvrij | Geen toegevoegde suikers
226ERS.nl

226ERS Benelux - 06 / Feb / 2021

226ERS YOURI ZOON

226ERS YOURI ZOON

Wereldkampioen Kiteboarder Youri Zoon kiest voor 226ERS Sportvoeding.

Ik ben Youri Zoon en woon in een badplaats genaamd Ouddorp in het zuidwesten van Nederland. Van jongs af aan was ik altijd superactief, of het nu buiten spelen, in bomen klimmen, fietsen springen of het bouwen van boomhutten was. Ik was altijd bezig....Op 9-jarige leeftijd begon ik op mijn BMX te rijden en leerde ik skateboarden. In deze sporten was ik mezelf al aan het pushen om de beste te zijn!

Toen ik 10 was begon ik met windsurfen en zeilen. Ik ontdekte dat de extra dimensie van wind en voortstuwing iets was dat ik altijd miste in het skateboarden. Op 12 jarige leeftijd zag ik de eerste kiters op het strand, het leek op de perfecte combinatie van alle andere sporten die ik deed. En zo begon ik op deze leeftijd zelf te kiteboarden. Vanaf het begin voelde het alsof alles waar ik naar zocht: Snelheid, trucs, zendtijd...uiteindelijk gevonden had.

226ERS Youri Zoon

Sinds dat moment push ik mezelf om de beste te worden die ik kan zijn! De beloning? Twee wereldtitels, een Europese titel en een Nederlandse titel!

Mijn baan, of beter gezegd mijn passie, brengt me over de hele wereld. Het is verbazingwekkend om nieuwe plaatsen te zien en nieuwe mensen te ontmoeten.

Na 15 jaar actief te zijn geweest in de Kite competitie, is het tijd om me te focussen op nieuwe stappen, coaching, demo's, fotoshoots en triathlon. Door de jaren heen ontwikkelde ik een liefde voor sporten in het algemeen, of het nu ging om fitness, hardlopen, fietsen of zwemmen.

In 2019 heb ik aan 2 triathlons meegedaan en dat smaakte naar meer! De drang om mee te doen met wedstrijden en op het hoogste niveau te presteren is er nog steeds.

Op dit moment is mijn trainingsprogramma zo rond de 12 uur per week. Ik heb me aangemeld voor meerdere 70,3 afstanden en een paar ¼ afstanden.

Safe to say once an Athlete, always an Athlete. Bring on the next challenge!

#beunstoppable #FeedYourDreams

See you!

Youri Zoon