De Sportvoeding van Movistar Cycling TEAM
Gratis verzending vanaf 35,-
226ERS | Glutenvrij | Geen toegevoegde suikers
226ERS.nl

226ERS Benelux - 22 / May / 2021

De favoriete 226ERS producten van Claudia Striekwold

De favoriete 226ERS producten van Claudia Striekwold

Mijn favoriete 226ERS producten, en waarom voor mij 226ERS de ideale basis en aanvulling is qua sportvoeding en supplementen.

Als ik aan sport denk denk ik aan voeding. Ik ben een levensgenieter, houd van kwalitatief lekker eten en drinken, ook rondom mijn trainingen. Graag deel ik mijn favoriete 226ERS producten met jullie, en waarom voor mij 226ERS de ideale basis en aanvulling is qua sportvoeding en supplementen.

Sportvoeding
Zowel voor trainingen als wedstrijden gebruik ik de producten van 226ERS als brandstof en voor mijn herstel. Om te hydrateren heb ik 2 favorieten. De Hydrazero tropical voor tijdens mijn (korte) trainingen, omdat deze hydrateert maar niet de suikers van een isotone sportdrank bevat. Voor mijn duurtrainingen en wedstrijden kies ik voor de Sub9 energydrink watermelon, omdat deze zowel koolhydraten, eiwitten als BCAA’s bevat.

De 226ERS energy- en protein bars zijn echt mijn “guilty pleasures”. De Raceday bar banana/ginger vind ik fantastisch omdat deze ook tijdens inspanning goed te nuttigen is qua structuur. Voor een echte break is de Vegan Oat pistache/chia bar heerlijk en vult goed.

Tijdens een race kies ik zelf liever de Bio energy gel caramel of coffee met caffeine of de Vegan sport gummies mangovoor een extra oppepper.

Voor herstel na inspanning neem ik na zware trainingen direct een Recovery shake in de zomer meestal watermelon, en in de winter vanille/coffee, die trouwens ook heerlijk zijn om een schep door je ontbijt te mengen! Als voedende late-night snack ben ik fan van de Night recovery cream vanille die door de caseïne isolaat langdurig eiwitten afgeeft.

Supplementen
Als aanvulling op mijn dagelijkse (sport)voeding slik ik enkele supplementen. Een paar keer per jaar laat ik testen of en waar mijn tekorten zitten. Dagelijks neem ik de Vegan Vitamin+ een multivitaminen speciaal ontwikkelt voor de sporter. Daarnaast neem ik 2x daags 226ERS Magnesium en Omega 3 softgel.

Op zware trainingsdagen en na een race neem ik de 6.4 Amino plus capsules op basis van glutamine en BCAA ’s voor spierherstel.

Mocht je nog iets onweerstaanbaars willen proberen… Try de Almond butter, echt een traktatie. Door de kwark/yoghurt, op een pannenkoek of brood, nomnomnom!!

226ERS is voor mij het meest volledige merk in hun producten en assortiment, die natuurlijke ingrediënten bevatten, én een fantastische smaaksensatie hebben.

#Feedyourdreams

Groetjes, Claudia