De Sportvoeding van Movistar Cycling TEAM
Gratis verzending vanaf 35,-
226ERS | Glutenvrij | Geen toegevoegde suikers
226ERS.nl

226ERS Benelux - 22 / May / 2021

Unieke ontmoeting Kiran Badloe in Spanje bij 226ERS HQ

Unieke ontmoeting Kiran Badloe in Spanje bij 226ERS HQ

Als olympisch windsurfer, traint Kiran Badloe ook regelmatig op de racefiets. Tijdens een trainingsstage in Spanje, werden dan ook de nodige kilometers weggetikt. En kwam er een unieke ontmoeting tot stand met 226ERS oprichter Jesus Sánchez Bas. Een kleine wereld, zo blijkt maar weer.

Als olympisch windsurfer, traint 226ERS atleet Kiran Badloe ook regelmatig op de racefiets. Tijdens een trainingsstage in Spanje, werden dan ook de nodige kilometers weggetikt. En kwam er een unieke ontmoeting tot stand met 226ERS oprichter Jesus Sánchez Bas. Een kleine wereld, zo blijkt maar weer.

Naast mijn vaste traingspartner Sil Hoekstra, word ik bijgestaan door een drietal internationale windsurfers. Antonio uit Nieuw Zeeland, Tom uit Engeland en Ivan (mede 226ERS ambassadeur) uit Spanje. Ivan is goed bevriend met de oprichter van 226ERS, Jesus. Zo is het tot stand gekomen dat we op onze vierde dag, na al aardig wat kilometers in de benen te hebben zitten, we samen met Jesus in zijn woonplaats en de plaats van het 226ERS kantoor konden gaan trainen. Daar zeg je natuurlijk geen nee tegen!

Vroeg in de ochtend hadden we de bus vol geladen met fietsen en waren we naar Alcoy gereden, de plek waar onze rit zou gaan beginnen. Op de parkeerplaats van een tankstation ontmoetten we Jesus die met dozen 226ERS fietskleding aankwam, zodat we er allemaal goed uit zouden zien tijdens onze rit. Hij had een mooie route gemaakt die ons door de bergen van de regio zou sturen. 75km en 1500 hoogtemeters waren voor hem een “mooi maandagmiddag rondje” en voor ons als windsurfers een pittige training. Helemaal met zijn tempo! Tijdens de rit vertelde Jesus hoe hij met 226ERS was begonnen en waar hij heen wil groeien met het bedrijf, terwijl hij tussendoor nonchalant aanwijst waar hij zijn 100km trail runs loopt.

Na iets meer dan 3 uur komen we weer bij hetzelfde tankstation en is onze training voorbij. Met zware benen maar ontzettend voldaan denk ik terug aan de training. Ik heb zojuist gefietst met de eigenaar en oprichter van 226ERS! Dat doe je ook niet elke dag.

Kiran Badloe bij 226ERS Spanje