De Sportvoeding van Movistar Cycling TEAM
Gratis verzending vanaf 35,-
226ERS | Glutenvrij | Geen toegevoegde suikers
226ERS.nl

Tijmen Smit - 21 / Oct / 2021

Mijn eerste ervaring met de sportvoeding van 226ERS

Mijn eerste ervaring met de sportvoeding van 226ERS

Sportvoeding is vaak heel persoonlijk en voor een race is het zeer aan te raden om goed te testen wat bij jou past. Tijmen vertelt over zijn eerste ervaring met 226ERS.

'Mijn eerste ervaring'.

Sportvoeding is vaak heel persoonlijk en voor een race is het zeer aan te raden om goed te testen wat bij jou past. Tijmen vertelt over zijn eerste ervaring met 226ERS.


Na het corona jaar en mijn eerste echte blessure is het tijd om volgend jaar flink uit te pakken. Om volgend seizoen perfect voorbereid aan de start te staan van Challenge Roth en Ironman Maastricht wil ik deze winter veel tijd en aandacht besteden aan, zoals sommigen het noemen, het 4e onderdeel van de triathlon. Persoonlijk geef ik de voorkeur om dit het eerste onderdeel te noemen. Want je kunt nog zo goed getraind zijn en bakken met talent hebben, zonder een goed doordacht voedingsplan ben je nergens op de hele.

Dus ging ik op zoek naar sportvoeding die aansloot bij mijn persoonlijke wensen. Namelijk een hoge dosis koolhydraten, een frisse sprekende smaak en makkelijk in gebruik. Tijdens mijn andere hele triathlon heb ik al verschillende merken geconsumeerd, maar geen van deze merken had voor mij de X-factor. Tijdens mijn zoektocht kwam ik uit bij 226ERS Benelux. Ik wist dat Patrick Lange - meervoudig Kona winnaar - dit ook gebruikte en daarom ben ik me hier meer in gaan verdiepen. Zo kwam ik erachter dat 226ERS speciaal voor lange duur activiteiten de Sub 9 lijn heeft ontwikkeld. Sub 9 staat voor de tijd die ik ook graag wil realiseren in Roth (onder de 9 uur op een hele triathlon). Na het inlezen besloot ik om de proef op de som te nemen en de sportdrank van de sub 9 lijn te bestellen. De eerste indrukken waren direct heel positief. Frisse watermeloen smaak wat lekker in de maag viel. Mijn lichaam reageerde er goed op en hierdoor kon ik tijdens de training lekker blijven geven.

Ik ben me bewust dat een gedegen voedingsplan niet op één handje vol testen gebaseerd is. Maar gelukkig is de winter nog lang en het assortiment van 226ERS heel uitgebreid. Eén ding is zeker, het perfecte voedingsplan gaat er komen daar heb ik alle vertrouwen in. Voor nu blijf ik lekker trainen en verder testen om zo klaar te zijn voor mijn eerste A-wedstrijd, Challenge Roth, om daar een sub 9 achter mijn naam te noteren.

Sportieve groeten,

Tijmen