De Sportvoeding van Olympische atleten
Gratis verzending vanaf 35,-
226ERS | Glutenvrij | Geen toegevoegde suikers
226ERS.nl
 • Nederlands
 • Betalen

  Je kunt bij ons veilig betalen via iDeal, PayPal, CreditCard (Visa, Mastercard,American Express), MisterCash of met een handmatige bankoverschrijving. 

  Voor klanten uit België hebben wij ook de ING Home'Pay als betaalmethoden.

  Het gehele bestellingssysteem is beveiligd met een SSL verbinding.

  iDeal

  Door te kiezen voor iDeal kan je zonder extra kosten direct online betalen. iDeal is beschikbaar als je internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers. iDeal is een veilige en snelle betaalmethode. Doordat wij direct van de bank een terugmelding krijgen van jouw betaling, kunnen wij meteen met jouw bestelling aan de slag.

  PayPal

  PayPal biedt een veilige manier om online betalingen te regelen. Koppel je bankrekening of creditcard en betaal in enkele klikken. Wij berekenen hiervoor geen extra kosten.

  Creditcard

  Betaal gemakkelijk met je creditcard. Wij accepteren Visa, Mastercard en American Express. Wij berekenen hiervoor geen extra kosten.

  Handmatige Bankoverschrijving

  Wanneer je er voor kiest om de betaling te voldoen d.m.v. overboeking duurt het minimaal 1 werkdag voor wij de betaling zullen ontvangen. Wanneer de betaling vanuit België wordt voldaan, zal deze binnen 1-2 werkdagen bij ons binnenkomen/door ons worden ontvangen. Je ontvangt per mail de gegevens om zonder kosten jouw betaling te kunnen doen.

  Banknaam: FusionWorld BV
  ING IBAN nummer: NL62INGB0008229063
  BIC nummer: INGBNL2A

  Vermeld bij betaling per overboeking altijd uw ordernummer als betalingskenmerk.

  Afhalen & Betalen

  Naast het laten thuisbezorgen van je bestelling, kun je je bestelling ook afhalen in Den Haag. Het afhalen van je bestelling is helemaal gratis. Je betaalt dus geen verzendkosten!

  Je kunt betalen per Pin. Tijdens de bestelprocedure geef je aan dat je de bestelling wenst af te halen. Wij sturen je een email en bellen je vervolgens zodra de bestelling voor je klaar ligt.

  BLOG Inspiratie en Voedingtips van Topsporters