De Sportvoeding van Movistar Cycling TEAM
Gratis verzending vanaf 35,-
226ERS | Glutenvrij | Geen toegevoegde suikers
226ERS.nl

Wie zijn wij

BE GOOD TO YOU
226ERS staat voor gezonde voeding. Goede sportvoeding is essentieel om in topvorm te blijven, zowel fysiek als mentaal. Alle producten zijn glutenvrij, bijna volledig ontwikkeld met natuurlijke ingrediënten en componenten en bevatten weinig tot geen suiker.

226ERS | Feed Your Dreams
226 is de afstand in kilometers van 's werelds grootste uitdaging; de afstand van de hele triathlon. 226ERS is een filosofie, een manier van leven. Met de ambitie om te blijven verbeteren, op ieder moment. Doelen nastreven die aanvankelijk onmogelijk leken.

'Feed your dreams' is de slogan van het merk. Het is een missie die in alles wordt toegepast. Niet alleen in de producten, maar ook in alles wat ze doen. Deze missie delen wij als het Benelux team. Als triathlon-fanaten, zijn wij continu op zoek naar vernieuwing en verbetering. Met dit nieuwe merk 226ERS geloven wij dat we hierin een goede stap zetten.

Al onze producten zijn glutenvrij, bijna volledig ontwikkeld met natuurlijke ingrediënten en componenten. Zonder toegevoegde suikers. Ook vegan verkrijgbaar! Download hier de complete productcatalogus.