De Sportvoeding van Movistar Cycling TEAM
Gratis verzending vanaf 35,-
226ERS | Glutenvrij | Geen toegevoegde suikers
226ERS.nl

Ruilen & Retourneren

Retourneren

Bestellingen kunnen binnen 14 dagen geretourneerd worden. De termijn van 14 dagen begint op de dag dat je de bestelling ontvangt.

Retourkosten zijn voor eigen rekening. (retourkosten: € 3,95) 
U ontvangt van ons een PostNL retourlabel na goedkeuring en aanmelding van de retour.

Retour aanmelden doe je makkelijk via "mijn account".
• Ga naar bestellingen / retouren en meld je retour aan.
• Zodra we je retour hebben ontvangen, ontvang je binnen enkele dagen een goedkeuring en ontvang je per e-mail de gegevens om je bestelling te retourneren.

Artikelen omruilen of crediteren
Je kan de zending retourneren met onze PostNL retourlabel . Zodra wij de retourzending hebben ontvangen krijg je bericht per e-mail over de verdere afhandeling ervan.

Let op: Mocht je de bestelling niet kunnen terug vinden onder jouw account dan heb je waarschijnlijk de bestelling geplaatst als Bestellen zonder account.
In dit geval kan je een e-mail sturen naar [email protected]. Graag vermelding van ordernummer en welk product uw wenst te retourneren.

Voorwaarden retourneren
Een retour wordt enkel geaccepteerd als zowel het artikel als alle aanhangels en de verpakking in originele staat verkeren. Beschadigde en gebruikte artikelen worden niet geaccepteerd. Verzend je retour daarom altijd goed verpakt in een verzenddoos.

Voor garantie & klachten verwijzen we je door naar de pagina Garantie & Klachten.

Herroepingsrecht

Onderstaand informeren wij je graag over het wettelijke herroepingsrecht. Je kan hier te allen tijde gebruik van maken maar wij prefereren het uiteraard als je gebruik maakt van onze normale, kostenvrije retoursprocedure welke eenvoudig online in te vullen is via jouw account!

In Nederland geldt het wettelijke herroepingsrecht. Dit betekent dat je het recht hebt om binnen een termijn van 14 dagen na ontvangst van het product zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Om de overeenkomst te herroepen moet je ons via ondubbelzinnige verklaring laten weten dat je dit wenst te doen. Hiervoor kan je bijvoorbeeld gebruik maken van het herroepingsformulier dat wij meesturen in de orderbevestiging. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om de mededeling betreffende de uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor jouw rekening.

Gevolgen van de herroeping

Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van jouw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen na ontbinding. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.